1. Subvent
  2. /
  3. Zprostředkování práce
  4. /
  5. Co se nám povedlo

Výsledky hovoří za nás

V rámci projektu Mobilně za prací jsme zprostředkovali práci X účastníkům! V projektu Blíže k práci, který byl zahájen 1. 3. 2020, a který stále běží a nabízí ještě několik volných míst, jsme doposud zprostředkovali zaměstnání 11 klientům a dalším 20 účastníkům jsme umožnili nástup na několikaměsíční dotovaná místa! 10 účastníků díky nám získalo možnost nastoupit na tzv. pracovní tréninky, kde si mohli vyzkoušet práci u vybraného zaměstnavatele.

Co je to pracovní trénink?

Účastníci projektu, kteří se zúčastní pracovního tréninku, si vyzkouší, jaké je to pracovat na určitou dobu (zpravidla se jedná o jeden měsíc) u konkrétního zaměstnavatele. V případě spokojenosti jak účastníka, tak zaměstnavatele, je možné ve spolupráci pokračovat a účastník poté nastoupí k zaměstnavateli na dotované místo.

Co je to dotované místo?

Dotovaná místa jsou námi zprostředkovaná, několikaměsíční pracovní místa. Účastník projektu, který získá možnost nastoupit na dotované místo, je díky dohodě mezi námi a zaměstnavatelem pod jakousi „ochranou“ z naší strany. Po dobu několika měsíců zároveň SUBVENT přispívá zaměstnavateli na vaši mzdu.